Browsing Tag

pune dore me rruza

0

Baby bee hat crochet

 

February 12, 2017 Babies, Chrocets
1

Learn to make flower bouquets with beads

Out of all the flowers, violet colors are probably one of the most popular because they are beautiful, fragrant flowers. If you want to do

September 24, 2014 Chrocets
1

Mesoni te beni nje buqet Lulesh me rruza

Nga të gjitha lulet,ngjyre violete janë ndoshta një nga më të popullarizuarat për shkak se ato janë të bukura, dhe lule  aromatike. Nëse  doni te

September 24, 2014 Punë dore
0

Want to know hoe to work with beads? Follow us in this post

Look at this collection of photographs, which shows you how you can learn to do this beautiful flowers with wire and beads

September 10, 2014 Chrocets
0

Deshironi te mesoheni te punoni me rruza?Na ndiqni ne kete postim

Shikojeni kete koleksion me fotografi ,ku ju tregon se si mund te mesoni ta punoni kete lule te bukur me tel dhe rruza

September 10, 2014 Punë dore
0

Beautiful models worked with beads

                                                 

May 02, 2014 Chrocets, Me rruza
Back to Top