7

Modele te Pune dore dhe qendisje me rruza

Modele bukura te Pune dore dhe qendisje me rruza                                

September 29, 2013 Punë dore
11

Pune dore te ndryshme per femije

 Zgjedhjet e duhura te Modeleve te ndryshme per femije te punuara me grep,ketu ju sjellim disa fotografi te bukura ku secila femer qe di te punoje mund te

June 19, 2013 Punë dore
6

Modele te batanijeve per femije

Modele te bukura te batanijeve per femije te punuara me krrabza dhe me grep .Per te gjitha femrat qe jan punetore dhe ju pelqejn te punojne diqka

June 08, 2013 Punë dore
1

Pune dore te ndryshme dhe interesante

Pune dore te ndryshme dhe interesante

May 28, 2013 Punë dore
1

Punime artistike interesante

 Punime artistike dhe ide mjaft interesante te modeleve te ndryshme te punuara me penje

May 04, 2013 Punë dore
1

Modele te ndryshme te punuara me grep per femije

               

April 20, 2013 Punë dore
5

Modele te bukura me grep per femije per te gjitha femrat qe deshirojne te punojne per femijet e tyre

 Jeni ne kerkim te modeleve me grep per femijet tuaj dhe nuk keni ku ti merni ato?ne mendojme gjimthmone per ju,tek ne do te gjeni

April 02, 2013 Punë dore
1

Shikoni dhe mesoni se si te punojme batanije per femije

Shikoni dhe mesoni se si behet kjo batanije  per femije e punuar me grep,per te gjitha femrat qe e dojne punen e e dores dhe

March 23, 2013 Punë dore
1

Modele te punuara per foshnje

Modele te punuara me grep per foshnje,Kujt i pelqejne?  

March 22, 2013 Punë dore
Back to Top