0

CROCHET FOR KIDS

 

March 09, 2014 Babies
0

Fustane me grep per vajza qe kemi perzgjedhur per ju qe dini te punoni

Ketu kemi perzgjedhur per ju disa modele te fustaneve te punuar me grep,pra per te gjitha nenat qe din te punojne me grep ne j

February 10, 2014 Punë dore
1

Pune dore te bukura dhe ide te ndryshme

       

February 04, 2014 Punë dore
0

Mesoni si të punoni këtë qantë me Hello kiti

Ketu i keni me imazhe ku ju mund të përcillni hap pas hapi se si punohet ky model i qantes me hello kitty ,pra eshte

January 25, 2014 Punë dore
0

Modele Mbresëlënëse te punuara per femra

Pune dore te bukura per femra,për të gjitha femrat që e pëlqejn punën e dores tek ne mund te zgjedhni modele te bukura,dhe të lehta për

December 25, 2013 Punë dore
0

Udhëzime se si te punojmë me grep shall të thjeshtë për ditë të ftohta

Udhëzime se si te punojmë me grep shall të thjeshtë për ditë të ftohta.Shpejtë dhe lehtë

October 17, 2013 Punë dore
0

Kapele per femije te punuara me dore

Nese deshironi modele te bukura per femijet tuaj tek ne webfaqen tone to te gjeni shum prej tyre ,besoj qe mund ti punoni shpejt dhe

October 06, 2013 Punë dore
Back to Top