Modele te bukura te batanijeve per femije te punuara me krrabza dhe me grep .Per te gjitha femrat qe jan punetore dhe ju pelqejn te punojne diqka per bebet e tyre ne ju sjellim modele te ndryshme. Ju mund te merni modele nga keto foto te bukura te batanijeve.

e