Fustane te punuara me dorë:

Punime artistike te punuara me ngjyra te ndryshme dhe shum të pëlqyera për femrat qe adhurojnë punime dore, fustana dhe funda  elegant  të shkurt dhe të gjatë me  dizajne tradicionale shqipëtare.