Browsing Category

Punë dore

7

Modele të graniturave te punuara me grep

Për të gjitha femrat që dinë të punojnë me grep ,ne ju kemi zgjedhur disa nga modelet më të bukura,që mund të i punoni lehtë,dhe

April 05, 2014 Punë dore
0

Punë dore për femra

   

March 30, 2014 Punë dore
0

Fustane me grep per vajza qe kemi perzgjedhur per ju qe dini te punoni

Ketu kemi perzgjedhur per ju disa modele te fustaneve te punuar me grep,pra per te gjitha nenat qe din te punojne me grep ne j

February 10, 2014 Punë dore
1

Pune dore te bukura dhe ide te ndryshme

       

February 04, 2014 Punë dore
0

Mesoni si të punoni këtë qantë me Hello kiti

Ketu i keni me imazhe ku ju mund të përcillni hap pas hapi se si punohet ky model i qantes me hello kitty ,pra eshte

January 25, 2014 Punë dore
0

Modele Mbresëlënëse te punuara per femra

Pune dore te bukura per femra,për të gjitha femrat që e pëlqejn punën e dores tek ne mund te zgjedhni modele te bukura,dhe të lehta për

December 25, 2013 Punë dore
Back to Top