Browsing Category

Punë dore

0

Deshironi te mesoheni te punoni me rruza?Na ndiqni ne kete postim

Shikojeni kete koleksion me fotografi ,ku ju tregon se si mund te mesoni ta punoni kete lule te bukur me tel dhe rruza

September 10, 2014 Punë dore
1

Fustana dhe bluza verore me grep per vajza

Modele te bukura te fustanave dhe bluzave te punuara me grep,jane modele te thjeshta verore dhe te lehta per ti punuar,shikoni ne kemi shfaqur per

June 19, 2014 Punë dore
1

Modele të bukura të punuara me rruza

                                                 

May 02, 2014 Punë dore
0

Mësoni këtë model pune dore për vajza

Gjemper i ngjajshëm

April 29, 2014 Punë dore
1

Mësoni të punoni batanije me grep për beba

Këto janë disa modele të batanijeve për beba ,ju mund ti punoni vetë ato duke i shikuar fotot hap pas hapi,pra do të mësoni shpejtë

April 25, 2014 Punë dore
0

Mësoni si të punoni këtë fustan të bukur me grep per vajza

Nëna dëshironi modele të reja për të punuar me grep?këtu ju kemi postuar një model shum të bukur ku do të mund ta punoni ju

April 18, 2014 Punë dore
Back to Top