Browsing Category

Punë dore

2

Pune dore te punuara ne Tusur

Pune dore te bukura qe I kemi perzgjedhur per ju gra qe dini te punoni keto modele ,jane modele  tradicionale qe gjethmone jane punuar nga

November 22, 2014 Punë dore
5

Trendet e batanijeve me grep

     

November 02, 2014 Punë dore
1

Mesoni te beni nje buqet Lulesh me rruza

Nga të gjitha lulet,ngjyre violete janë ndoshta një nga më të popullarizuarat për shkak se ato janë të bukura, dhe lule  aromatike. Nëse  doni te

September 24, 2014 Punë dore
Back to Top