Browsing Category

Chrocets

3

Models of crocheted

 

April 05, 2014 Chrocets
1

Women’s Handcrafts

   

March 30, 2014 Chrocets, Old women
0

Handicrafts with beads

                       

January 09, 2013 Chrocets
1

Punime artistike ,pune dore Qanta

Per të gjitha femrat qe din dhe duan te punojnë Qanta me grep ,këtu ju sjellim disa  modele te punuara nga Femra te ndryshme. Foto me

November 20, 2012 Chrocets
Back to Top