Browsing Author

admin

0

Modele te punuara me grep per vajza

Modele te bukura dhe te lehta te punuara me grep qe mund te i punoni edhe ju,pra jane modele per vajza te vogla.      

March 18, 2013 Punë dore
16

Modelet me te reja te Punë Dore për femijë.

Dëshironi modele më të reja te punuara me grep?Epo nxitoni ateherë sepse ne ju sjellim modelet me te reja te modeleve për vajza të vogla

March 16, 2013 Punë dore
0

Pune dore modele te ndryshme, për fëmijë

Modele të ndryshme të punuara me grep për femijë për të gjitha femrat qe dinë të punojnë pune dore ,këtu mund të merni modele të

February 25, 2013 Punë dore
1

Disa mënyra se si të punojmë Lule dhe gjera të ndryshme

Ne keto foto janë disa menyra se si  te punojme disa modele te luleve dhe gjerave te ndryshme ,janë shum te thjeshta ,të lehta dhe

February 24, 2013 Punë dore
2

Modele të fustaneve shum të bukur te punuara me grep.

Modele të thurura me grep ,modele ruse  irlandeze etj.si fustane bluza gjaketa ,bolero etjera shum te bukura dhe interesante ,modele për të gjitha femrat që

February 02, 2013 Punë dore
3

Modele te Luleve të ndryshme te punuara me grep dhe krrabza

Modele interesante të luleve te punuara me grep      

February 01, 2013 Punë dore
0

Si te bejme lule me grep ,e bukur dhe interesante

Shikoni se si mund te bejme lule me grep,shumë e lehtë për tu punuar,model shum i bukur

January 28, 2013 Punë dore
0

Modele të punuara për fëmijë

Dëshironi të kënaqnën fëmijet tuaj me punime artistike,këtu i kemi disa lloje te modeleve se si mund të vizatoni figurat dhe pastaj ti punoni me

January 20, 2013 Punë dore
0

Bollero te punuara me grep

       

January 16, 2013 Punë dore
0

Artizanate,figura të zbukuruara me rruza.

Artizanate meksikane – të ndritshme dhe interesante! të punuara me rruza.                      

January 09, 2013 Punë dore
Back to Top