Browsing Tag

Pune dore

1

Fustana dhe bluza verore me grep per vajza

Modele te bukura te fustanave dhe bluzave te punuara me grep,jane modele te thjeshta verore dhe te lehta per ti punuar,shikoni ne kemi shfaqur per

June 19, 2014 Punë dore
1

Modele të bukura të punuara me rruza

                                                 

May 02, 2014 Punë dore
0

Mësoni këtë model pune dore për vajza

Gjemper i ngjajshëm

April 29, 2014 Punë dore
0

Mësoni si të punoni këtë fustan të bukur me grep per vajza

Nëna dëshironi modele të reja për të punuar me grep?këtu ju kemi postuar një model shum të bukur ku do të mund ta punoni ju

April 18, 2014 Punë dore
7

Modele të graniturave te punuara me grep

Për të gjitha femrat që dinë të punojnë me grep ,ne ju kemi zgjedhur disa nga modelet më të bukura,që mund të i punoni lehtë,dhe

April 05, 2014 Punë dore
0

Punë dore për femra

   

March 30, 2014 Punë dore
Back to Top