Browsing Tag

Pune dore

2

Pune dore te punuara ne Tusur

Pune dore te bukura qe I kemi perzgjedhur per ju gra qe dini te punoni keto modele ,jane modele  tradicionale qe gjethmone jane punuar nga

November 22, 2014 Punë dore
1

Mesoni te beni nje buqet Lulesh me rruza

Nga të gjitha lulet,ngjyre violete janë ndoshta një nga më të popullarizuarat për shkak se ato janë të bukura, dhe lule  aromatike. Nëse  doni te

September 24, 2014 Punë dore
0

Deshironi te mesoheni te punoni me rruza?Na ndiqni ne kete postim

Shikojeni kete koleksion me fotografi ,ku ju tregon se si mund te mesoni ta punoni kete lule te bukur me tel dhe rruza

September 10, 2014 Punë dore
Back to Top