Browsing Tag

Crochets

1

Punime artistike ,pune dore Qanta

Per të gjitha femrat qe din dhe duan te punojnë Qanta me grep ,këtu ju sjellim disa  modele te punuara nga Femra te ndryshme. Foto me

November 20, 2012 Chrocets
4

Kapele për Fëmijë

  Modele të kapeleve  shum të bukura të punuara me dorë për fëmijë për stinen e Dimrit                

November 15, 2012 Chrocets
0

Punime Dore

November 05, 2012 Chrocets
Back to Top Copyright © 2011 - Boulevard. All rights reserved. Created by ThemeSector, Powered by WordPress.