Shikoni dhe mesoni se si behet kjo batanije  per femije e punuar me grep,per te gjitha femrat qe e dojne punen e e dores dhe deshirojne te mesojne ju lutemi shikojeni keto fotografi se si punohet ky model ,eshte i lehte dhe shpejt per tu punuar, model i bukur.