Këto modele me  grep janë të thjeshta dhe e lehta për t”u bërë, janë jashtëzakonisht tërheqëse për syrin. këto janë të përsosura për të zbukuruar rrobat tuaja dhe për të pasuruar pamjen tuaj. Nëse ju vendosni për të thurur me grep keto punime ,do të jeni shumë të kënaqura .