0

Bollero te punuara me grep

       

January 16, 2013 Chrocets
0

Handicrafts with beads

                       

January 09, 2013 Chrocets
7

Pune dore me rruza

Punime shum interesante të punuara me rruza,figura lule dhe pem

December 28, 2012 Chrocets
1

Punime dore,kapele për fëmijë

Punime dore artistike të punuara me grep për shijën e fëmijëve.Këtu ju sjellim disa foto të kapeleve për fëmijë të punuara nga peri.    

December 20, 2012 Chrocets
0

Si të qëndisim gjethe

Kjo është një lloj i mbushur me penjë e cila është ideale për të bërë gjethe. Unë do të ju sjelli disa fotografi me një model flete. Për

December 20, 2012 Chrocets
1

Punime me grep për femra

Këto modele me  grep janë të thjeshta dhe e lehta për t”u bërë, janë jashtëzakonisht tërheqëse për syrin. këto janë të përsosura për të zbukuruar rrobat tuaja dhe

December 16, 2012 Chrocets
0

Punime artistike ,Qanta dore

Punime artistike modele të qantave për femra të punuara me dore nga penjë dhe ngjyra të ndryshme

December 15, 2012 Chrocets
1

Pune dore e thjeshtë dhe interesante

Pune dore te punuara nga peri dhe rruzat,jan të thjeshta shum te bukura dhe shumë lehtë për t’u punuar

December 14, 2012 Chrocets
13

Mbulesa shum të mira për beba të punuara me grep

Këtu kemi disa foto të modeleve  shum të mira për bebet ,modele të batanijeve ose mbulesave për fëmijë të punuara me grep te dores

December 10, 2012 Chrocets
0

Fustane te punuara me grep nga stiliste te huaja

Fustane te punuara me dore nga stiliste te huaja,modele shum të mira për të gjitha femrat qe kan pasion punimet me grep

December 04, 2012 Chrocets
Back to Top Copyright © 2011 - Boulevard. All rights reserved. Created by ThemeSector, Powered by WordPress.