1

Modele te ndryshme te punuara me grep per femije

               

April 20, 2013 Chrocets
4

Modele te bukura me grep per femije per te gjitha femrat qe deshirojne te punojne per femijet e tyre

 Jeni ne kerkim te modeleve me grep per femijet tuaj dhe nuk keni ku ti merni ato?ne mendojme gjimthmone per ju,tek ne do te gjeni

April 02, 2013 Chrocets
1

Shikoni dhe mesoni se si te punojme batanije per femije

Shikoni dhe mesoni se si behet kjo batanije  per femije e punuar me grep,per te gjitha femrat qe e dojne punen e e dores dhe

March 23, 2013 Chrocets
1

Modele te punuara per foshnje

Modele te punuara me grep per foshnje,Kujt i pelqejne?  

March 22, 2013 Chrocets
0

Modele te punuara me grep per vajza

Modele te bukura dhe te lehta te punuara me grep qe mund te i punoni edhe ju,pra jane modele per vajza te vogla.      

March 18, 2013 Chrocets
15

Modelet me te reja te Punë Dore për femijë.

Dëshironi modele më të reja te punuara me grep?Epo nxitoni ateherë sepse ne ju sjellim modelet me te reja te modeleve për vajza të vogla

March 16, 2013 Chrocets
0

Pune dore modele te ndryshme, për fëmijë

Modele të ndryshme të punuara me grep për femijë për të gjitha femrat qe dinë të punojnë pune dore ,këtu mund të merni modele të

February 25, 2013 Chrocets
1

Disa mënyra se si të punojmë Lule dhe gjera të ndryshme

Ne keto foto janë disa menyra se si  te punojme disa modele te luleve dhe gjerave te ndryshme ,janë shum te thjeshta ,të lehta dhe

February 24, 2013 Chrocets
2

Modele të fustaneve shum të bukur te punuara me grep.

Modele të thurura me grep ,modele ruse  irlandeze etj.si fustane bluza gjaketa ,bolero etjera shum te bukura dhe interesante ,modele për të gjitha femrat që

February 02, 2013 Chrocets
2

Modele te Luleve të ndryshme te punuara me grep dhe krrabza

Modele interesante të luleve te punuara me grep      

February 01, 2013 Chrocets
Back to Top Copyright © 2011 - Boulevard. All rights reserved. Created by ThemeSector, Powered by WordPress.