Modele te bukura te fustanave dhe bluzave te punuara me grep,jane modele te thjeshta verore dhe te lehta per ti punuar,shikoni ne kemi shfaqur per ju disa modele te per ju femrat qe dini te i punoni ato.

Outstanding Crochet: Loose Top with Pom-Poms

crochet skirt      ♪ ♪ ... #inspiration_crochet #diy GB

hot pink in winter

free dress pattern charts

Herve Leger S/S 1996

Outstanding Crochet

♪ ♪ ... #inspiration #crochet  #knit #diy GB  http://www.pinterest.com/gigibrazil/boards/

♪ ♪ ... #inspiration #crochet  #knit #diy GB

♪ ♪ ... #inspiration_crochet #diy GB

Песочные часы - платье крючком от Carlos Miele лето 2008. Вяжут на Осинке http://club.osinka.ru/topic-76056

<3

Ermanno Scervino

beautiful           ♪ ♪    ... #inspiration_diy GB   http://www.pinterest.com/gigibrazil/boards/

nightcap clothing