Browsing Category

Chrocets

1

Disa mënyra se si të punojmë Lule dhe gjera të ndryshme

Ne keto foto janë disa menyra se si  te punojme disa modele te luleve dhe gjerave te ndryshme ,janë shum te thjeshta ,të lehta dhe

February 24, 2013 Chrocets
2

Modele të fustaneve shum të bukur te punuara me grep.

Modele të thurura me grep ,modele ruse  irlandeze etj.si fustane bluza gjaketa ,bolero etjera shum te bukura dhe interesante ,modele për të gjitha femrat që

February 02, 2013 Chrocets
2

Modele te Luleve të ndryshme te punuara me grep dhe krrabza

Modele interesante të luleve te punuara me grep      

February 01, 2013 Chrocets
0

Si te bejme lule me grep ,e bukur dhe interesante

Shikoni se si mund te bejme lule me grep,shumë e lehtë për tu punuar,model shum i bukur

January 28, 2013 Chrocets
0

Modele të punuara për fëmijë

Dëshironi të kënaqnën fëmijet tuaj me punime artistike,këtu i kemi disa lloje te modeleve se si mund të vizatoni figurat dhe pastaj ti punoni me

January 20, 2013 Chrocets
0

Bollero te punuara me grep

       

January 16, 2013 Chrocets
0

Handicrafts with beads

                       

January 09, 2013 Chrocets
7

Pune dore me rruza

Punime shum interesante të punuara me rruza,figura lule dhe pem

December 28, 2012 Chrocets
1

Punime dore,kapele për fëmijë

Punime dore artistike të punuara me grep për shijën e fëmijëve.Këtu ju sjellim disa foto të kapeleve për fëmijë të punuara nga peri.    

December 20, 2012 Chrocets
0

Si të qëndisim gjethe

Kjo është një lloj i mbushur me penjë e cila është ideale për të bërë gjethe. Unë do të ju sjelli disa fotografi me një model flete. Për

December 20, 2012 Chrocets
Back to Top Copyright © 2011 - Boulevard. All rights reserved. Created by ThemeSector, Powered by WordPress.