Një nga projektet më të njohura në vend janë thurjet me grep.Nëse jeni duke kërkuar modele të shkëlqyera dhe magjike për të thurur,këto batanije për fëmijë janë të admiruara.Ka shumë përdorime të zakonshme në vendin tonë, batanije për beba, shalla, jastëka, dhe pjesë tjera dekorative.